Hakkımızda

Vizyonumuz

FAGER ENDÜSTRİ MAKİNA DAN. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Ağır Sanayi Makinaları imalatı sektöründe kaynaklarını en etkin biçimde kullanarak ve kaliteli ürünler geliştirerek müşteri memnuniyetine odaklı bir kurum olmayı hedeflemektedir.

Misyonumuz

Konumu ne olursa olsun tüm FAGER ENDÜSTRİ MAKİNA DAN. SAN. TİC. LTD.ŞTİ. çalışanları, sektörünün kalite çıtasının en üst düzeye çıkarılmasına kendi çaplarında azami katkı sağlayarak, deneyim ve güler yüzlü hizmet de başta olmak üzere her koşulda müşteri memnuniyeti sağlamayı ve kurumlarını sayılı mühendislik kurumları arasına getirmeyi kendilerine misyon edinmişlerdir.

Stratejimiz

FAGER ENDÜSTRİ MAKİNA DAN. SAN. TİC. LTD.ŞTİ., Müşterilerini uzun dönemli iş ortakları kabul ettiği için, Çalışan ve Müşteri memnuniyetini stratejik hedefi olarak kabul etmek.

Çalışanlarını en önemli kaynak olarak değerlendirdiği için de, sürekli olarak iç ve dış eğitimler yoluyla onların mesleki gelişimlerinin sağlanmasını hedeflemek ve bunun yanı sıra çalışma prensipleriyle ve toplumsal sorumluluk anlayışıyla da onların kişisel gelişmesine katkıda bulunmak.

Toplam kalite felsefesini benimsemiş bir şirket organizasyonu ile müşteri odaklı çalışmak ve deneyimli kadrolarla desteklenmiş hizmet standartları oluşturmak.